MENU
Fashion,Shopping

My Vacay essentials

13:50 | April 27, 2016

Johanna-vacay1I have become such a wedge sandal devotee lately. I use to have a hard time wearing wedge because I thought it made my legs look a little bigger and “chunkier” but lately I have realized it all comes down to styling. I bought my first pair last summer and only wore them once at a pool party with Nelly (in case you don’t remember the post is here.) I felt so uncomfortable I never wore them again. I tried them on again before going to LA and realized they were amazing with both long skirts, wide pants and just basically everything that wasn’t super short and fitted. I wore them every day(!) in Los Angeles and they were perfect for going out because they are so comfortable. So now when I know how to style them I want at least 3 more pairs for this summer! So wedge sandals is my no 1 vacay essential at the moment. Number 2 would be a pair of sunglasses with mirrored lenses. It’s also a new thing for me and I cannot believe I have never owned a pair of mirrored lens sunglasses before. I bought these just before Los Angeles and I wore them lots. It’s the perfect accessory for when you’re just in a bikini or want to spice up your outfit. Another must have is off-shoulder blouses and straw hats! And the classic LV monogram feels so much vacation to me!

Jag har blivit ett så stort fan av wedge sandaletter på senaste. Jag köpte faktiskt mitt första par förra året, men använde dom bara en gång för att jag kände mig så sjukt obekväm i det då jag tyckte att det fick mina ben att se och kännas mycket större ut. Om ni kommer ihåg så hade jag på mig de på pool partyt med Nelly förra året här. Använde dom aldrig igen. Men innan jag åkte till Los Angeles så provade jag dem igen och kom på att dom är helt fantastiska till längre kjolar och klänningar, vida byxor och i stort sätt allt som inte är tight och kort. Jag använde dom varje dag (!) i Los Angeles och de var helt perfekta att gå ut i då de var så sköna. Så nu när jag vet hur man stylar dom så vill jag ha åtminstone 3 par till av olika typer av wedge sandaler för sommaren. Det är helt klart min nummer 1 semester måste just nu. Nummer två är sol glasögon med spegel glas som jag också köpte mitt första par av innan LA. Kan inte fatta att jag aldrig ägt ett par förut? Jag köpte dessa innan jag åkte och använde dom massor! Det är den perfekta accessoaren när man är i bikini och känner sig lite tråkig. Ett annat måste är såklart off-shoulder blusar och strå hattar! Det klassiska LV monogram mönstret känns så himla semester för mig också!

Linda Farrow Lux $925, Sergio Rossi sandals $875, Maison Michel hat €795, Louis Vuitton bag $1450, Paloma Barcelo sandals $315  Caroline Constas blouse $395
(adlinks)

2 Responses to “My Vacay essentials”

Leave a Reply

  • (will not be published)