MENU
Fashion,Shopping

leopard pick

11:27 | April 27, 2016

leo-shopping1I enjoy wearing a little bit of leopard from time to time. Although the print could became dangerously close to being tacky so pick your leo pieces with extra care. These heeled sandals from Salvatore Ferragamo is definitely the right choice with their cork base with black suede dots and the signature Ferragamo bows in the back. That’s what I call perfection!

Jag gillar verkligen att ha på mig lite leopard mönstrat ibland. Dock är det väldigt lätt att leopard blir lite tacky så det gäller att välja rätt och styla rätt. Men dessa högklackade sandaletter från Salvatore Ferragamo är definitivt rätt val och jag tror inte ens att det går att misslyckas med stylingen till dessa. Korkskruv basen och de svarta prickarna i mocka med Ferragamos signatur rosetter bak till. Det är vad jag kallar perfektion!

Salvatore Ferragamo $875
(adlinks)

Leave a Reply

  • (will not be published)