MENU
Los Angeles

Ivyrevel

11:17 | April 26, 2016

Ivyrevel-johanna1 ivyrevel-johanna3So many congratulations to be said about my friend Kenza right now! She just had her birthday, got engaged (!) AND re-launched her clothing line Ivyrevel with H&M as a sponsor. So huge! Congratulations on everything Kenza – you deserve it all! I’m wearing one of Ivyrevels swimsuits in the picture and it’s amaze! Love the pattern.

Så många gratulationer till min vän Kenza just nu! Hon har precis fyllt år, förlovat sig(!) OCH tror inte heller någon missat att hon lanserat om Ivyrevel tillsammans med H&M som sponsor. Så stort! Grattis till allt Kenza och du förtjänar det verkligen! Jag har en av Ivyrevels baddräkter på mig på bilderna och den är verkligen så fin. Älskar mönstret!

Swimsuit: Ivyrevel
Sunglasses: 3.1 Phillip Lim
Location: SLS
(adlinks)

5 Responses to “Ivyrevel”

Leave a Reply

  • (will not be published)