MENU
Los Angeles

Touchdown LA

18:51 | April 16, 2016

IMG_8820IMG_2463 IMG_8824IMG_2475IMG_8831IMG_2484I’m in LA for some work, Coachella and just some vacation with my boyfriend and our friend Mose. First night we stayed at the Beverly Hills Hotel which was amazing and thank you so much for having us! Now we are in Palm Springs but I have been so jet-lagged and I rather be sleeping in the evenings. Good thing most of the parties are during the day. Now we are having some breakfast and getting ready for the Revolve party!

Jag är i LA för lite jobb, Coachella och semester med min pojkvän och vår vän Mose. Första natten bodde vi på Beverly Hills Hotel  som var helt fantastiskt – tack så himla mycket för att vi fick komma! Nu är vi i Palm Springs, men jag har varit så jet-lagged att jag hellre sover hela kvällen haha. På morgnarna är jag pigg dock. Bra att många av festerna är under dagen också. Nu ska vi käka lite frukost och sedan göra oss klara för Revolve festen!

10 Responses to “Touchdown LA”

  1. Karin on

    Hej Johanna! Jag har läst din blogg jättelänge och ääälskar din stil och hela bloggen! Jag tänkte bara fråga hur du gör när du “går på diet”? Tidigare skrev du ju mer om mat osv., har du samma metod som när du bloggade om det för ca 3 år sedan eller gör du på ett annat sätt? Hoppas du har en fin resa! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)