MENU
Fashion,Outfits,Paris

afternoon sun

15:18 | March 24, 2016

Johanna-Olsson-Johannaeolsson-Paris-ByMalina5Johanna-Olsson-Johannaeolsson-Paris-IMG_6866-2IMG_6705Hi guys! Hope you are ready for easter and some time off, because I sure am. Not that I’ll be getting any time off though because I’m always working somewhat equally through out the year. But my boyfriend will! He is always working from early morning to late night which I mostly think is fine but now I’m really looking forward to spending some time with him! Hope you will have a great easter to! :)

Hej hörni. Är ni också redo för lite påsk mys och lite ledighet? Jag är verkligen det. Inte för att jag är så mycket mer ledig än vanligt då jag jobbar ganska lika varje dag under hela året. Men min pojkvän kommer va ledig! Han jobbar alltid från tidig morgon till sen kväll vilket jag för det mesta tycker är helt okej men nu ser jag fram emot att få ha honom här hemma ett tag. Hoppas att ni får en fin påsk också! :)

I’m Wearing:
Shoes: Christian Louboutin
Jeans: Zara
Top: H&M
Jacket: By Malina
Hat: Eugenia Kim
Bag: Louis Vuitton

3 Responses to “afternoon sun”

Leave a Reply

  • (will not be published)