MENU
Fashion,Outfits,WORK OUTFITS

Black and white for spring

8:21 | March 20, 2016

johanna-paris-white1Johanna-Paris-White3 johanna-paris-white2If you’re like me and you have a lot of black bags I definitely think white suits are the perfect pair up for this season. Wear for work or casually with sneakers on your days off work. Loves it. Also loving this white cashmere sweater from soft goat.

Om ni är som jag och har massvis med svarta väskor i garderoben tycker jag definitivt ni ska köra på massa vita suits i vår. Passar utmärkt på jobbet eller att ha med sneakers för en mer casual look off duty. Älskar! Gillar verkligen denna kashmir tröjan från Soft goat med!

I’m Wearing:
Pants: By Malina
Jacket: Rebecca Minkoff
Bag: Nina Ricci
Sweater: Soft Goat

5 Responses to “Black and white for spring”

  1. Linda on

    Galet snygg som vanligt. Har en fråga, du la ut en bild på snapchat där du tipsade om ett läppstift eller läppglans från isadora i någon nyans men jag hittar inte vilket det var och blir galen… Help 😓

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)