MENU
Shopping

Lisa Olsson for NLY

15:06 | February 22, 2016

LisaOlsson-Nelly1Today is the launch for one of my amazing friends Lisa Olssons collection for NLY trend. Check out her whole collection here! Lisa is like the queen of layering jewelry and her style is very bohemian chic. I got very inspired by this silky top which is the ultimate piece for layering on some jewelry. So I added some of my favorite jewelry pieces to wear with it. Congratulations again Lisa for an amazing job and collection!

Idag lanserad min fina vän Lisa Olssons kollektion för NLY trend. Kolla in hela hennes kollektion här! Lisa är ju typ queen av jewelry-stacking och hennes stil är väldigt bohemisk chic. Jag blev väldigt inspirerad av den här toppen och tycker att den är så himla perfekt för att addera smycken på det här sättet till. Så därför har jag valt ut några av mina favoriter som jag gärna hade haft till. Grattis igen till dig Lisa för en fantastisk kollektion och jobb!

Lisa Olsson for NLY trend top €20, knot choker $229, Long Necklace $175, babe ring $310, knot ring $175, Sophie Hulme bag $495
(adlinks)

4 Responses to “Lisa Olsson for NLY”

Leave a Reply

  • (will not be published)