MENU
Beauty,Make Up

#BTS

8:00 | February 22, 2016

JohannaOlsson-Loreal11 JohannaOlsson-Loreal12 IMG_1116-2
In collaboration with L’Oréal Paris

Some last BTS from the shoot with L’Oréal Paris in Helsinki. The peace pose is mandatory on every location ;) Thank you L’Oréal for this collaboration, I had a blast. I’m shooting something new for L’Oréal soon though so stay tuned guys. :) xx.

Några sista BTS från plåtningen med L’Oréal Paris i Helsingfors! Peace posen är ju självklar på alla BTS-bilder ;) Tack så mycket till L’Oréal för ett roligt samarbete, hade så kul! Ska plåta någonting nytt för dom snart igen dock så stay tuned guys! :) xx

8 Responses to “#BTS”

    • johannaolsson on

      Tack! Nej, det fick jag inte. Men det är mina skor för jag tar typ alltid med mig egna skor på plåtningar :) Vet tyvärr inte vart outfiten kommer ifrån.

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)