MENU
Personal

WCW GIRLS

10:56 | February 21, 2016

IMG_5005IMG_5023JohannaOlsson-HBO-GIRLS2In collaboration with HBO Nordics

Good morning babes. Since I missed WCW last week I thought I post one extra this week instead for all the amazing women on the show GIRLS! I have a collaboration with HBO nordics right now which shows some of my favorite series (I’m a total series junkie.) Right now you can try on one month for free at HBO nordics and watch all their old shows and the new ones straight when they come out. I love old classics like Entourage which I loved when it came out and SATC which needless to say has been my guide through life (no joke) and I re-watch all the seasons every year or so. To new favorites like Game of Thrones, Power and Girls! Girls has their season 5 premier the 22nd of Februari and I just can’t wait! We have all heard the qoute “beauty is how you make others feel about them selves” and that’s what makes Girls so WCW worthy. Especially Lena Dunham, who plays Hannah Horvath, and is also the creator of the show is doing such an amazing job and I really admire her! We all get in awkward situations, make mistakes, and we do stuff that are really embarrassing. Being a blogger and Instagram influencer I do show bits of the great and beautiful parts of my life but you should know on so many occasions I feel like a total loser. I’m a very emotional person and I cry at least once a week over silly and stupid things I have done. But Girls always makes me feel like what ever I have done, or been through, they have always been through or done something even worse, haha! And they are still so beautiful and great in their own unique way. I think this show is so important because it teaches us girls how to accept ourselves with all our faults – because even with those flaws we are pretty great! Watch the trailer here.

God morgon finisar. Eftersom jag missade WCW förra veckan så tänkte jag köra på en extra denna veckan istället – tillägnad alla de fantastiska tjejerna i serien GIRLS! Jag har ett samarbete med HBO nordics just nu som har några av mina absoluta favorit serier (jag är en riktig junkie.) Just nu så kan ni faktiskt få en månad gratis hos dom när ni signar upp er. Dom har gjort så himla mycket bra. Älskar gamla klassiker som Entourage som jag älskade när det kom ut, och såklart SATC som typ varit min guide genom livet (på riktigt) tittar om alla säsonger ungefär en gång om året fortfarande. Sedan har vi nyare favoriter som Games of Thrones, Power och Girls. Girls har premiär på säsong 5 den 22e Februari och jag längtar så mycket. Antar att alla har hört uttrycket att “skönhet ligger i hur du får andra att känna om sig själva” och det är vad som gör Girls så WCW värdigt. Särskilt Lena Dunham, som spelar Hannah Horvath, som också är skaparen av serien. Hon gör ett så fantastiskt jobb och jag beundrar verkligen henne. Vi hamnar alla i pinsamma situationer, gör misstag och gör saker som är sjukt pinsamma. Jag visar oftast eller i stort sätt alltid upp de positiva och fina delarna av mitt liv eftersom jag är bloggare och Instagram influencer men ni ska veta att jag vid så många tillfällen känner mig som en riktig loser och inte alls särskilt glamourös. Jag är en extremt emotionell person och jag gråter minst en gång i veckan över små dumma saker jag har gjort. Men Girls får mig alltid att känna att oavsett vad jag gjorde vid just det tillfället så har alltid dom gjort någonting ännu värre, haha! Och dom är fortfarande alla så fina och bra på sitt egna sätt. Jag tycker denna serien är viktig för den lär oss tjejer att acceptera oss själva för hur vi är och att alla gör misstag – och även med alla fel och brister så är vi rätt grymma ändå! Ni kan kolla in trailern till seriestarten här.

7 Responses to “WCW GIRLS”

  1. MY FASHION SAFARI on

    känner verkligen igen mig att vara känslig, inget man kan förändra utan bara lära sig leva med <3 Är dålig på att kommentera men du är verkligen en stilinspiration till mig, keep up the good work! :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)