MENU
Personal

WCW Miranda Kerr

17:48 | February 17, 2016

miranda-lady-dior1This WCW is Miranda Kerr! Not only is she really beautiful – her clothes are too! She always manage to make her outfits look fresh, feminine and classy. Similar to my other model-style-crushes Rosie Huntington-Whitley and Chrissy Teigen that manage to do just the same. Any way – here she is wearing the Lady Dior bag that beautifully matches her Balmain leather jacket and Giuseppe Zanotti shoes. I think this trio is so bomb and could just as easily have been matched with something even more basic like jeans and a t-shirt och something more dressy like a dress for going out. Loves it.

Denna veckans WCW is Miranda Kerr! Inte bara är hon sjukt snygg – hennes kläder är det också. Hon lyckas alltid få till den där feminine and classy känslan som ändå känns fräsch. Liknande mina andra model-style-chrushes Rosie Huntington-Whitley och bästa Chrissy Teigen som alltid lyckas få till en liknande känsla. I vilket fall – här är Miranda Kerr när hon har på sig Lady Dior väskan som hon har matchat så sjukt bra med en svart Balmain jacka och Giuseppe Zanotti skor. Tycker denna trion är så sjukt snygg och hade precis lika gärna kunnat bäras till något ännu mer casual som jeans och t-shirt eller något mer dressat som en klänning för när man ska gå ut. Loves it.

2 Responses to “WCW Miranda Kerr”

Leave a Reply

  • (will not be published)