MENU
Stockholm

Happy Valentines Day!

15:02 | February 14, 2016

happy-v-day1 happy-v-day2Happy-V-Day3Happy Valentines Day my lovely readers. Look what a beautiful marble box with roses I got from my boyfriend!! Loves it. He got a Louis Vuitton tag for his new LV bag from me. Now we are spending the rest of the day at Diplomat, had their great breakfast buffet in the morning (I had waffles with whipped cream) and then we went to their Spa section. Now we are sleeping in our room! :) And guys – how great is this new jacket from LXLS? I have followed them since the start and this years collection is amazing. If you follow me on snapchat you have probably already seen it. Thought this jacket in velvet red was appropriate for today! :) Hope you get a great day today and celebrate with the ones you love even if it’s your hubby, boyfriend, family, some friends or actually even yourself! :)

Glad alla hjärtans dag mina fina läsare! Titta vilken fin marmor box jag fick med rosor i från min fina pojkvän. Älskar! Han fick en Louis Vuitton tag till sina nya LV väska från mig. Vi spenderar hela dagen på Diplomat idag. Käkade deras goda frukost buffet i morse (jag käkade våfflor med vispgrädde) och sedan var vi lite i deras spa. Nu är vi uppe på rummet och myser (Eric sover). Och hörni, hur fin är inte den här jackan från LXLS? Jag har följt dom sedan start och detta års kollektion är helt fantastisk! Om ni följer mig på snap så har ni nog redan sett det. Wow! Tyckte denna jackan i röd velvet var perfekt för idag! :) Hoppas att ni får en underbar dag idag och att ni firar med de ni älskar, även om de är mannen, pojkvännen, familjen, vänner eller även bara med sig själv! :)

Jacket Here

18 Responses to “Happy Valentines Day!”

 1. Ellen on

  Wow, vad härligt :)! Får jag ställa en fråga som jag hoppas inte är för personlig: har du gjort något med dina läppar? Jättefina, oavsett :).

  Reply
 2. alexsandra on

  wow jackan är helt amazing på dig.. får jag fråga vilken storlek du har i den? Är S minsta storleken? skulle uppskatta svar! :)

  Reply
  • johannaolsson on

   Älskar den gröna. Tycker om den mer på mig själv än den röda faktiskt :) Materialet är fab. Tror inte du kommer ångra dig om du köper den. Funkar så sjukt bra till vardags och inte minst till fest.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)