MENU
Spain

Comfy sundays

17:48 | February 7, 2016

comfysunday1comfysunday2 comfysunday3Sadly not my outfit of choice today due to the weather in Sweden but I did wear some comfy sweats today as well. It has been a busy weekend and I took upon me to help organize a little at the Cube office. Which was really satisfying since I can’t organize at home right now I truly got in my zen-zone when I could put everything in place. That was my whole Saturday. Finished the last bits today, then I had a great lunch at Mother which is a new restaurant in Stockholm which I loved. New favorite place and really fresh food! And then me and my boyfriend did some shopping for basics at Zara and NK since we can’t wash our clothes now, ha-ha. Then we stopped by our apartment to have a look and OMG it’s insane. They say we can move back in next Friday but being there right now I’m not too sure about that.. But let’s see. The guys that renovate our apartment truly is the absolute best and I am so happy they are there making everything perfect. Will tell you more about them and our decorator Anna when everything is done. True heroes!

Tråkigt nog inte min outfit idag i kalla Stockholm men jag hade på mig sweats idag också ;) Har fått mycket gjort i helgen, eftersom jag inte kan organisera hemma just nu så tog jag på mig att hjälpa till att organisera på Cube kontoret. Vilket var väldigt skönt och jag kom verkligen in i ett zen-moment när jag kunde sätta allt på plats haha. Det gjorde jag hela lördagen. Fortsatte lite idag sen var jag och min pojkvän och käkade lunch på Mother. Har ni käkat där? Så himla gott och väldigt fräscht. Sedan fortsatte vi med lite shopping på Zara och NK för lite baskläder då vi inte riktigt kan tvätta just nu. Haha, förlåt men mitt liv känns fett jobbigt just nu på riktigt. Vi åkte förbi lägenheten idag och den är kaos. Dom säger vi kan flytta in igen nästa fredag men efter att ha sett hur där ser ut idag så är jag inte helt säker på det.. Men vi får se. Killarna som renoverar vår lägenhet nu är verkligen bästa och jag är så glad att dom är där och får allting att bli så bra! Ska berätta om dom och vår underbara inredare Anna sen när allting är klart. Riktiga hjältar, haha.

2 Responses to “Comfy sundays”

Leave a Reply

  • (will not be published)