MENU
Personal

WCW Rosie Huntington Whitley

11:37 | February 3, 2016

wcw-rosie-hair3 wcw-rosie-hair2 wcw-rosie-hair1Rosie Huntington Whitleys new ad campaign for Paige Denim came out a couple of days ago. I think Rosie is one of the most beautiful women in the world (and actually looks a lot like my sister) but her hair just looks so extra here! It’s like an extra long lob and I just have to have it together with those beautiful waves and messy hair is just everything. Cutting mine EXACTLY like this next week.

Rosie Huntington Whitleys nya kampanj för Paige Denim kom ut för några dagar sedan. Jag tycker Rosie är en av de vackraste kvinnorna som finns (och är faktiskt väldigt lik min syster också) men hennes hår är bara så extra här! Kan inte hantera det. En lite ruffsig extra lång lob tillsammans med subtila vågor är precis hur jag vill ha mitt hår just nu. Ska klippa mig EXAKT såhär nästa vecka.

One Response to “WCW Rosie Huntington Whitley”

Leave a Reply

  • (will not be published)