MENU
Fashion,Outfits

Flared out

12:52 | January 29, 2016

JohannaOlsson-Black-London1 JohannaOlsson-Black-London2JohannaOlsson-Black-London3JohannaOlsson-Black-London4JohannaOlsson-Black-London6JohannaOlsson-Black-London7Sorry about the bad updates this week guys. Hoping you have been following me on snapchat instead? I have had two shoots, lots of back to back meetings and plus everything with the apartment. We are moving out today and checking in to a hotel for two weeks while they finish the last bits and the bathroom. It’s going to be AMAZING when we finally move back in! Many of you have asked me what I wear on my lips and I’m wearing a lip pencil from Dior in the shade airy mauve. In the photos I’m wearing a look from London with my new cold shoulder top with these amazing arms that I LOVE and my new Givenchy bag which is like the most convenient and easy bag for every day wear ever. Pants and shoes I had to borrow from Victoria because I forgot my own at home for this look, haha.

Förlåt för den dåliga uppdateringen hörni. Jag hoppas att ni har följt mig på snapchat istället? Jag har haft två plåtningar och en massa möten hela veckan plus allting med lägenheten. Vi har flyttat ut från den idag och ska checka in på hotell nu i två veckor medan de fixar de sista i lägenheten så som badrum osv. Kommer kännas så skönt när vi äntligen flyttar in igen! Fått så himla många frågor om vad jag har på läpparna och det är en läppenna från Dior i färgen airy mauve. På bilderna har jag en look från London med min nya topp som jag ÄLSKAR, dessa armarna är så coola. Sedan har jag min nya lilla finis från Givenchy som är den absolut bästa vardags väskan ever. Så glad över den. Skor och byxor fick jag låna från Victoria för jag glömde mina egna hemma för denna looken, haha.

I’m Wearing:
Top: MLM label
Bag: Givenchy
Sunglasses: Super Sunglasses
Jacket: Hollies

15 Responses to “Flared out”

    • johannaolsson on

      Alltså, helt sjukt. Fick så många frågor om den. Jag fick hem den från en hemsida men det står inte namnet på butiken bak i nacken. Så har ingen aning om vart den kommer ifrån för kommer inte ihåg vad butiken hette :( Jätte konstigt! Men acne har en liknande! :)

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)