MENU
London,Outfits

Semi Casual London Style

17:32 | January 22, 2016

IMG_4232Johanna_Olsson_London_Look4Johanna_Olsson_London_Look3Johanna_Olsson_London_Look6LOVE my new cape from Pearl and Rubies. I have a very similar one from them in just plain black. But I loved the leather detailing on this one and thought it was perfect for F/W. Paired it with some layers with a tank top and sweater underneath this new knit from Club Monaco. Super cozy and not itchy at all which is a plus and a must for me with knitwear. And also loving my new favorite suit pants L’agance. Best fit and I love the cropped look! Love how the sweater makes this look semi casual.

ÄLSKAR min nya cape från Pearl and Rubies. Jag har en liknande från dom som är hel svart. Men kände att denna med läder detaljerna kändes lite extra, och att det var perfekt för F/W. Så himla bra plagg att ha i London också! Parade ihop den med lager på lager under tröjan, hade både linne och en annan tröja under min nya mysiga kärlek från Club Monaco. Så himla skön att ha på sig och kliar inte, vilket är ett måste för mig att den inte gör när det kommer till knits. Sedan hade jag mina nya kostym byxor från L’agance. Sitter så sjukt snyggt och älskar att dom är cropped. Ganska dressad look men jag gillar hur tröjan gör den lite semi casual.

Details:
Shoes: Christian Louboutin
Pants: L’agance
Sweater: Club Monaco
Cape: Pearl and Rubies

9 Responses to “Semi Casual London Style”

  1. Pernilla on

    Vad har du för strl på din cape Johanna? Är den lite eller stor i storleken? Eller normal? Du ser fantastisk ut i den!
    Tacksam för svar.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)