MENU
Fashion,Outfits,Spain

Blue shirt and sweatpants

8:30 | January 9, 2016

JohannaOlsson-BlueshirtandSweatpants1JohannaOlsson-BlueshirtandSweatpants4JohannaOlsson-BlueshirtandSweatpants3 JohannaOlsson-BlueshirtandSweatpants2IMG_3221I have really been wearing a lot of sweatpants lately. I definitely think a pair of cashmere ones goes with everything + they are so comfy! Another key-piece in my wardrobe this spring will be shirts – and lots of them. Especially interested in white shirts this season with some kind of different feature or design.

Jag har haft på mig mycket sweatpants på senaste. Tycker verkligen att man kan ha det till i princip allt. Ett par i kashmir uppklädda med klackar är dessutom den mest bekväma (men ändå stylish) flyg-outfiten ever. En annan sak jag verkligen gillar i vår är skjortor – och massor av dom! Speciellt intresserad är jag i vita skjortor med någon form av annorlunda design.

I’m Wearing:
Shoes: Christian Louboutin
Sunglasses: Illestreva
Shirt: By malina
Pants: James Perse

4 Responses to “Blue shirt and sweatpants”

Leave a Reply

  • (will not be published)