MENU
Spain

Winter Beach

9:33 | January 6, 2016

IMG_7291 JohannaOlsson-Winterbeach13JohannaOlsson-Winterbeach9Good morning loves! Haha I am so sick when these pictures are taken, I got the worst cold when I was in Spain. Lately I have been getting sick because of traveling and every time I go somewhere I get a cold or what ever. So annoying! I must take some sort of action to try to not get sick when I travel. Any tips? And also – my sister poked me with a make up brush when she wanted to apply my make up straight in the eye. So it was all red the entire trip, haha. So 2016 didn’t start all too well for me, haha.

God morgon finingar! Haha jag är så himla sjuk när vi tar dessa bilderna i Spanien. Jag fick en riktigt hemsk förkylning (och har fortfarande den) när vi var där. På senaste har jag börjat bli sjuk av att resa så mycket, så jag blir alltid förkyld etc. Så irriterande! Jag måste försöka göra någonting åt det så att det inte händer hela tiden. Några tips? Haha – och sen så petade min syster mig i ögat med en makeup borste när hon ville lägga min make up. Så mitt öga var helt rött hela resan haha. 2016 har inte börjat helt perfekt för mig!

6 Responses to “Winter Beach”

 1. Mecca on

  Love that sweater Johanna, especially the color :D I’d recommend you take either Airborne or Emergen-C before you travel. Idk if they offer it in Sweden, but it’s pretty helpful here in the States. Otherwise, just chug some orange juice!

  Reply
 2. Iva on

  Hej
  Först vill jag säga, grymt bra blogg. Gillar din stil.
  Det med förkylning i samband med resor hände mig mig väldigt ofta förut.
  Det som är viktigt är att försöka få upp immunförsvaret.
  Drick ingefära te med honung och citron, eller bara ingefära.
  Jag brukar göra som så att jag skivar ingefära i några tunna skivor, lägger dem i vatten och kokar upp i några sekunder. Sedan låter man de dra i ca 5 min.
  Därefter kan du tillsätta honung och citronvatten om du önskar.
  Hoppas de smakar.
  Hälsningar

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)