MENU
Personal,Spain

Sweater weather and happy new year

11:27 | December 31, 2015

JohannaOlsson-spain1 IMG_2397-2johannaolsson-spain3IMG_2527-2Hi guys! Hope your all having an amazing New Years today celebrating with friends and loved ones! I’m having a sunny and cozy time here in Spain with Eric and my family. Did a little bit of shopping yesterday but didn’t end up with much more than a new hat in navy blue and black and also two new lipliners from Dior that I really liked the combination of. Feel like I need to get new make up, especially for my lips as I basically only have lipsticks with shades I don’t like at the moment haha. Promise I’ll give you some tips when I find something that I like!

Hej hörni! Hoppas att ni får en fantastisk nyår idag och firar med vänner och alla era nära å kära! Jag har en solig och mysig nyår här i Spanien med Eric och min familj. Var och shoppade lite igår men fick inte med mig så mycket mer än en fin hatt i marinblått och blått och sedan två läpp pennor från Dior som jag verkligen gillade kombon med! Känner verkligen att jag måste köpa lite nytt smink, speciellt läpp pennor då jag typ bara har läppstift just nu som jag inte riktigt gillar färgen på 100% haha. Lovar att jag ger er lite tips när jag hittar något jag gillar!

10 Responses to “Sweater weather and happy new year”

 1. tuva on

  Skulle du kunna skriva vilka läpp pennor från Dior du köpte . Är nyfiken på att pröva men ät inte säker på vad man borde ha för färg :) tacksam för svar !!

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej! Inte speciellt mycket, var modell för rapunzel förra året och då testade jag det för första gången. Känner inte att jag behöver det. Men annars tycker jag clip ons är ett bra alternativ om man vill ha lite extra svall!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)