MENU
Spain,Sport

Morning runs

14:04 | December 30, 2015

JohannaOlsson-Puma1 johannaolsson-puma3 JohannaOlsson-Puma2
I love the weather in south of Spain right now. Around 20c and sunny. Perfect for morning (noonish) power walks and runs outside. Something I’m not really get to enjoy in Stockholm right now. I’m dressed in Puma from head to toe (except for the sunnies), really like Puma right now! More detailed pictures are coming up later.

Älskar vädret i södra Spanien just nu! Omkring 20 grader och soligt. Perfekt för morgon (runt 12, hehe) power walks och lite spring turer. Något som man inte riktigt kan njuta av hemma just nu. Jag är klädd i Puma från topp till tå förutom mina solglasögon. Älskar det märket just nu! Kommer mer detalj bilder senare.

2 Responses to “Morning runs”

Leave a Reply

  • (will not be published)