MENU
Shopping

Perf sandals

8:31 | December 26, 2015

Shoes1
Guys I think I have found THE best summer shoes ever. They look comfy because of the wedge heel and therefor also wearable for every day even on those very busy ones. This gold color is absolutely gorgeous but I also want them in black! What do you guys think? Yay, right? I really love this time of year when the new year is about to start and some of the resort and spring collections are slowly dropping in. The best!

Alltså BÄSTA sommar skon ever? Dom ser så himla bekväma ut på grund av wedge-klacken och känns som att man kommer kunna ha dom även under dagar då man har massa saker att göra utan att få sådär super ont. Denna guldiga färgen är så himla fin också, men känner att jag även hade velat ha dom i svart! Vad tycker ni? Yay eller hur? Jag älskar verkligen denna tiden på året då det nya året ska börja och alla resort och vår-kläder långsamt börjar droppa in i webb-shopsen. Bästa!

Stuart Weitzman sandals $398

One Response to “Perf sandals”

Leave a Reply

  • (will not be published)