MENU
Outfits,Stockholm

All black

22:17 | December 25, 2015

JohannaOlsson-Black1JohannaOlsson-black3 JohannaOlsson-black2
I always throw on all black when ever I don’t know what to wear. And especially this polo sweater from Rachel Pally which I have used so many times ever since I bought it about 2 years ago. And the quality is still great even though I even tumble dry it sometimes. So I decided to get the nude color as well, figured it would be a good go to piece for spring! (link is below)

Jag slänger alltid på mig helsvart när jag inte alls vet vad jag ska ha på mig. Speciellt den här polo tröjan från Rachel pally som jag har använt så himla många gånger sedan jag köpte den för typ 2 år sedan. Kvalitén är dessutom fortfarande så himla bra även om jag till och med torktumlar den ibland. Så köpte den i beige nu också, tänkte det skulle bli en bra go-to tröja till våren! (länk nedanför)

Rachel Pally Turtleneck $110

2 Responses to “All black”

Leave a Reply

  • (will not be published)