MENU
Outfits,Stockholm

Fluff

14:28 | December 21, 2015

JohannaOlsson-Fluffy2JohannaOlsson-Fluffy5JohannaOlsson-fluffy3JohannaOlsson-fluffy9IMG_1462IMG_1521Hello Monday! Can you guys believe it’s Christmas Eve on Thursday? I know I can’t. Today I’m just home ordering some food from foodora. Which is basically like the best app since Instagram. You can get any of your favorite food from all your local restaurants delivered to your doorstep and it’s so easy. It’s too easy. This Saturday when me and Eric was so hung over we ordered food from our favorite brunch place and then we ordered meatballs from a top restaurant in the evening. It was so good to eat restaurant food at home. Best thing!

Hej måndag! Kan ni fatta att det är Julafton på torsdag? Jag fattar verkligen inte det haha. Idag är jag hemma och har bara beställt mat från foodora. Som typ är den bästa appen någonsin sen Instagram. Man kan få hem mat från alla ens favorit restauranger direkt hem till dörren. Och det är så enkelt – nästan för enkelt! Denna lördagen när jag och Eric var så himla bakis så beställde vi mat hem från vårt favorit brunch ställe. Sen på kvällen beställde vi hem köttbullar. Så sjukt gott att äta restaurang mat hemma. Bästa!

Shoes: Max Kibardin
Jeans: Mango
Jacket: PelloBello
Tee: Vince

2 Responses to “Fluff”

Leave a Reply

  • (will not be published)