MENU
Fashion,Outfits

Casual

11:23 | November 30, 2015

IMG_0164 JohannaOlsson-12345 JohannaOlsson-123 JohannaOlsson-23 IMG_01164
Sunday comfy look! Wore this yesterday (or half the day yesterday) celebrating Advent first at my boyfriends parents house with some dinner. I’m actually looking forward to spending December in Stockholm and can’t wait for the snow to start falling! But after December I will be heading somewhere warmer for sure. Got so many questions about my shoes on Instagram so I thought I’d show them to you in this outfit too even if the pictures ended up a little unsharp. xx guys.

Söndag mys-look! Hade på mig detta igår (eller halva dagen igår) firade första advent hos min pojkväns föräldrar med lite middag. Jag ser faktiskt verkligen fram emot att spendera December i Stockholm och längtar tills snön börjar falla! Men efter December så vill jag åka någonstans varmt! :) Fick så himla många frågor om mina skor på Instagram så jag tänkte att jag skulle visa er den här outfiten med dom också även om bilderna blev lite oskarpa :) xx

Jeans: ZARA
Sunglasses: SUPER SUNGLASSES
Shoes: JOIE
Sweater: MONROW

2 Responses to “Casual”

 1. Sophie on

  Så lækre sko!
  Vil du ikke vise hele din sko kollektion på et tidspunkt – både flade og stiletter. Er nemlig så misundelig over alle dine smukke sko :)
  Knus

  Reply
 2. julia on

  perfekt outfit när man vill va fin men inte orkar klä upp sig, älskar din blogg och din stil!! Undrar dock om den vita t-shirten som syns där nere sitter fast i själva tröjan eller inte?

  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)