MENU
Interior

Black friday sale!

19:32 | November 27, 2015
blackfriday

I have bought so many clothes on Black Friday it’s crazy. I’m going to do a haul for you in a video within the next couple of days! :)  But one thing you often forget is to buy interior and things for the home on black Friday because that is something I usually don’t enjoy spending that much money on. So this black Friday I’m collaborating with cdon.com and it couldn’t come at a more appropriate time since we are renovating our home right now. So I snatched a washer and a dryer on their sale today! Check out their sale here.

Jag har köpt så himla mycket kläder på black friday att de är galet. Ska göra en haul till er i en video inom de närmsta dagarna! :) Men en sak man oftast glömmer att köpa när de är sån här super rea överallt är inredning och saker till hemmet (sådant som inte är lika roligt att lägga pengarna på.) Så denna rea har jag samarbetat med cdon.com vilket inte kunde komma mer passande då vi renoverar här hemma just nu. Så jag fixade både tvättmaskin och torktumlare på deras rea. Kolla in den här.

Leave a Reply

  • (will not be published)