MENU
Personal

Christmas gifts

12:52 | November 26, 2015
Johanna_Braun1

Some more tips from me on what to give your boyfriend, family member or friend this Christmas! Something from Tom Dixon I believe is always appreciated. Or any leather goods from Louis Vuitton. Tech stuff is also great, just make sure it’s something he actually needs or looks better than the one he already has. Featured are Bang och Olufsen headphones and my collaborating partner Braun with their shower friendly shaver – Braun Cool tech. Happy so many of you wanted to win one for your boyfriends, brothers and dads in my competition! I am glad to announce that we have a winner, you will soon be contacted! And happy Christmas shopping guys!

Tom Dixon pen in gold
Triple C USB mobile charger
Tom Dixon candle earth
Braun CoolTec shaver
Louis Vuitton wallet
Louis Vuitton weekend bag
Bang och olufsen headphones

Lite julshopping med tips på vad man kan ge till pojkvännen, familjemedlemmen eller en vän denna jul! Någonting från Tom Dixon tror jag funkar i de flesta fall, eller någonting i läder från Louis Vuitton. Tech grejer brukar också gå hem, så länge man vet det är någonting han faktiskt behöver eller som ser bättre ut eller är bättre än den han redan har. I collaget ser ni Bang och Olufsen hörlurar och min samarbetspartner Braun med deras nya dusch-vänliga rakapparat – Braun CoolTec. Så kul att så många av er ville vara med och tävla om en till era pojkvänner, bröder och pappor i min tävling. Fina ni är! Men nu har vi i alla fall en vinnare som snart kommer bli kontaktat. Under tiden så önskar jag er trevlig julklapps-shopping!

2 Responses to “Christmas gifts”

Leave a Reply

  • (will not be published)