MENU
Fashion,London,Outfits

Treanching in London

12:46 | October 29, 2015

JohannaOlsson-LondonOutfit.3.2JohannaOlsson-LondonOutfit3.6JohannaOlsson-London.2 JohannaOlsson-LondonOutfit3.4TIM_1128-2

Another key-piece I always love wearing when I’m around L-town is a trenchcoat. It’s just something about it that instantly translate to London chic. Adding some leather with it gives it a bit of an edgier look. I wore this for running around to some meetings that I had in London. I love when I am able to combine work and travel which makes traveling an unguilty pleasure. Plus, I often get bored with “just” being on vacation and always want to include some form of a work aspect. I think that’s what happens when you love your job! Next week I’m ready to go to New York. And also, on another work related note – I have started a Instagram account where you can purchase stuff from my wardrobe. Some clothes can be new and some of it can be oldies from my closet. First on the menu is a Valentino bag and a Celine bag. Go to the account: shop.eo and follow me there to be the first to know when they will be available! Hope you guys will appreciate this since I get so many questions about my clothes!

Ett annat nyckelplagg som jag älskar att bära när jag i London är en trenchcoat. Det är någonting med en trench som får mig att känna mig så London-chic. ;) Adderade lite läder till denna looken för att få den lite med edgy. Hade på mig detta i måndags när jag sprang lite ärenden i London. Jag älskar när jag kan kombinera jobb med resor vilket gör det till ett unguilty pleasure att resa! Dessutom blir jag ganska uttråkad av att “bara” ha semester, jag vill alltid inkludera jobb i någon aspekt, alltid. Förutom när jag är med min familj då kanske. Men tror att det är de som händer när man verkligen älskar sitt jobb! Nästa vecka är jag redo att åka till New York! En annan jobb-relaterad sak är att jag startat ett Instagram konto där man ska kunna köpa mina kläder som en bloppis (eller kanske en instis då?) det kommer att vara både nya saker och gamla godingar från min garderob! Först ut på menyn kommer det vara en Valentino väska och en Celine väska! Följ mig på kontot: shop.eo för att vara den första som får veta när dom kommer säljas till ett fast pris. Så det är först till kvarn som gäller! Hoppas att ni kommer uppskatta detta då jag får så himla många frågor om mina kläder!

I’m Wearing:
tee: VINCE
Trench: OUI
Bag: GIVENCHY
Pants: DESIGNER REMIX
Shoes: DIANE VON FURSTENBERG
Sunglasses: OLIVERS PEOPLE

Pictures by the banker

13 Responses to “Treanching in London”

 1. antonia on

  amazing look!!!! this trench is so beautiful, just a really perfect one. i hope you will be selling this trench coat hahahaa…i am in LOVE with it. ;) you are always so wonderfully dressed. i love your taste! <3

  Reply
 2. Terese on

  Älskar trenchcoaten och skulle vilja beställa den. Så jag undrar hur lång är du och vilken stl har du köpt? Mvh Terese

  Reply
 3. Saga on

  Älskar dina klädkombinationer! Helt perfekta! Tänkte höra vad du har för storlek på dina byxor här? Älskar dom lösa läderbyxorna 😍

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)