MENU
Fashion,Outfits

Tourist casual

11:13 | October 27, 2015

JohannaOlsson-Londonday2.3JohannaOlsson-Londonday2.4JohannaOlsson-Londonday2.7IMG_4345JohannaOlsson-Londonday2.5JohannaOlsson-Londonday2.1JohannaOlsson-londonday2.6
For touristing around it’s important to be comfortable. I wore my GZ sneakers with some jeans and my new military green jacket that I found on New Look. The fit on it is great and just what I was looking for! But it really looks it’s best with a nice black tight polo underneath. Or with something grey (everything looks great with grey though). Yesterday I shot with a photographer here in London which was a bit different for me since I always shoot with Eric or a friend. But it went really well and it’s great to be able to work with people and connect all around the world!

När man turistar omkring är det viktigt att man klär sig bekvämt. Jag hade på mig mina GZ sneakers med ett par jeans och min nya militär gröna jacka som jag hittade på New Look. Passformen på den tycker jag är så himla fin och precis vad jag letat efter! Men den ser absolut bäst ut tillsammans med en tight svart polo, eller någonting grått (allting passar med grått tycker jag, hehe). Igår fotade jag med en fotograf här i London vilket var lite annorlunda för mig eftersom att jag alltid fotar med Eric eller instuerar en vän. Men det gick verkligen jättebra och tycker det är så kul att kunna jobba tillsammans med människor man aldrig träffat förut över hela världen!

I’m Wearing:
Shoes: Giuzeppe Zanotti
Jacket: New Look
Top: Balmain
Sunglasses: Olivers People
Bag: Givenchy

11 Responses to “Tourist casual”

 1. E on

  Hej Johanna! Jag undrar om du hittade Christian Louboutin Pigalle Plato (nude) i London? Jag har letat så länge efter dem, men hittar inte dem. Tacksam för svar! Ha det!

  Reply
  • johannaolsson on

   Ja, dom fanns på Harrods men inte i min storlek :( var meningen jag skulle gå till Selfridges men jag hann aldrig med det. Får ta det nästa gång :) Men dom finns där ute i alla fall ;)

   Reply
 2. rebecca on

  Hej! Är ny på din blogg och ÄLSKAR (!) din stil. Har helt kärat ner mig i dina gråa byxor, som du har på headern, är dem från River Island? Vilken modell i sådana fall? Kram!

  Reply
 3. N on

  Hej! Vilken storlek har du i dina klackar från aquazzurra? På net-a-porter står det att de ska vara små i storleken. Undrar hur mycket jag ska gå upp..

  Reply
  • johannaolsson on

   Jag brukar vara 37 och har mina i 37 också. Sen kan jag hålla med om att dom kanske är en “liten” 37a. Men i Valentino tillexempel behöver jag ha 38,5. Så dom är inte så små ;) Kanske gå upp en storlek för att vara på säkra sidan? Men absolut inte mer.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)