MENU
London,Travels

London snapshots

8:44 | October 26, 2015

IMG_4244 johanna-london12 johanna-london11 johannaeolsson-london13johannaeo-london13diananiko johannaeolsson1 johanna-london15
Since my friend Diana never been to London before we went to go see Big Ben and Buckingham palace yesterday. Not the areas I enjoy the most in London because there are SO many tourist, but it’s a must see! And I got some good pics of Ben too! Laters we went to Chelsea followed by a cozy taco night at Niko and Alex place. I LOVE tacos!

Eftersom min vän Diana inte har varit i London förut så åkte vi för att kolla på Big Ben och Buckingham Palace igår. Inte de områdena jag gillar bäst i London då där är så sjukt mycket turister, men de är ju måsten! Jag fick några fina bilder på Ben också. Sen åkte vi till Chelsea och följde upp med en mysig taco kväll hemma hos Niko och Alex. Jag ÄLSKAR tacos!

6 Responses to “London snapshots”

    • johannaolsson on

      Haha happy you like my snaps! Sometimes I get more print screens when I take pictures of streets etc than my selfies. haha!!

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)