MENU
Fashion,London,Outfits

Harrods Green

18:46 | October 25, 2015

JohannaOlsson-LondonOutfit JohannaOlsson-Londonoutfit3JohannaOlsson-LondonOutfits8 JohannaOlsson-LondonOutfit5 JohannaOlsson-LondonOutfit2 johannaolsson-londonoufit6 JohannaOlsson-LondonOutfit6 JohannaOlsson-LondonOutfit7 JohannaOlsson-LondonOutfit9What’s a more appropriate color to wear in London than Harrods green? And I just love this draw string bag from Ralph Lauren in this gorgeous color paired with my new Maison Michel hat in the same color. I also bought a new bomber in this color and another casual jacket so you could definitely say it’s my favorite color right now.

Finns det en mer passande färg att bära i London än Harrods grönt? Min första dag här spenderade jag klädd såhär. Älskar verkligen denna väskan från Ralph Lauren och den passade så himla bra med min nya Maison Michel hatt i denna fina färgen! Jag köpte även en ny bomber jacka och en annan casual jacka i denna färgen som man absolut kan säga är min favorit just nu!

I’m Wearing:
Shoes: GIUSEPPE ZANOTTI
Bag: RALPH LAUREN
Hat: MAISON MICHEL
Jeans: ASOS
Jacket: ISABEL MARANT
Top: DESIGNER REMIX

15 Responses to “Harrods Green”

 1. Alicia on

  Du är ursnygg i hatten, kan man köpa den online någonstans. Har länge vart ute efter en sådan.

  Vad kostar den?.

  Ha det bäst.

  Reply
  • johannaolsson on

   Dom brukar sälja slut ganska snabbt. Jag köpte min på luisaviaroma. Man får va snabb när dom väl kommer in! Dom ligger på mellan 3000-10 000 typ. Min kostade 5!

   Kramar!

   Reply
   • Sana on

    Hej Johanna!
    Onekligen svårt att komma över den sjukt snygga hatten 😍 Har googlat i timmar 🙊🙉🙈 Finns många modeller och din är absolut överlägset snyggast men vad heter den?

    Kramar!
    Sana

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)