MENU
Fashion,Shopping

Dark navy boots

15:30 | September 30, 2015

Johanna-boots
For every new season the most important buy for me are shoes. They are always the one details that makes or brakes an outfit and I feel like I’m far from done with my shoe-wardrobe for this upcoming fall and winter. And how beautiful aren’t these boots in a dark navy color? They would be so perfect with a dark pair of blue jeans and a tee.

För varje ny säsong så tycker jag att det absolut viktigaste att inhandla är skor. Dom är alltid den där detaljen som antingen gör eller förstör en outfit och jag känner mig långt ifrån klar med min sko-garderob för den uppkommande hösten och vintern. Och hur otroligt vackra är inte dessa stövlar i denna mörka navy nyansen? Dom hade varit så himla perfekta med ett par mörka blå-jeans och en t-shirt.

TORY BURCH $795

3 Responses to “Dark navy boots”

 1. Kim on

  Hej Johanna!
  Ville bara tipsa om två jackor som liknar den gråa du visade häromdagen, men till ett betydligt snällare pris :)
  Den ena kommer från Reiss http://www.asos.com/Reiss/Reiss-Sila-Belted-Coat-With-Shawl-Collar/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5513630&cid=2623&sh=0&pge=1&pgesize=204&sort=-1&clr=Soft+grey+melange&totalstyles=397&gridsize=3
  Den andra från H&M http://www.hm.com/se/product/20004?article=20004-B
  Till alla oss som diggar Johannas stil men har en tightare budget :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)