MENU
Kandolhu Island,Maldives,Six Senses,Travels

Video-moments from Maldives

18:15 | September 25, 2015


Friyay today! Starting off the weekend with a video from Maldives. Aren’t videos fun? I got my GoPRO right before I left because I wanted to make some videos for you. But I never ended up editing them (because I really didn’t know how to do it) so today I decided to try and downloaded like a gazillion new programs and TADA (one business-day later)! It isn’t the best, I know, but I can’t wait to get better at it so that I can do more posts like these for you. Let me know what you think please! <3

Friyay today! Startar helgen med en video från Maldiverna. Är inte video så kul? Eller det kanske bara är jag själv som tycker det för att jag är så van vid bild. Jag köpte min GoPRO precis innan vi åkte just för att jag ville kunna göra lite video-material att kunna lägga ut här. Men så gjorde jag aldrig edit på det (för jag har verkligen inte vetat hur man gör) så idag bestämde jag mig för att försöka. Så laddade ner typ tio tusen program och TADA (en hel arbetsdag senare!). Den är inte världens bästa jag vet, men ska bli så kul att bli bättre och bättre och kunna visa mer för er! Låt mig veta vad ni tycker så är ni söta! <3

16 Responses to “Video-moments from Maldives”

  • johannaolsson on

   Kolla min resekategori om Maldiverna. Där har jag skrivit en del. Varje resort har ju en egen ö i Maldiverna så jag har bara varit på Six Senses och Kandolhu. Båda två är jättefina! Men det är väldigt dyrt. Kolla på theluxenomad.com hemsidan, där har dom massa hotell som du kan kolla priser på. Kram!

   Reply
  • johannaolsson on

   Ja där är verkligen så fint! :) Men finns massa fina ställen som inte är lika dyra som Maldiverna. Det enda här är ju att man i princip är ensam vilket såklart kan kännas helt underbart om det är det man vill! :)

   Kram!

   Reply
 1. Demi on

  Such an amazing site and sea and nature and all of it. Sitting at my office feels different now. Hope you know you are very pretty.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)