MENU
Kandolhu Island,Maldives,Travels

Unseen Maldives snaps

8:10 | September 14, 2015

IMG_76921Maldives_johannaolsson IMG_76501Maldives-johannaolssonmaldives-johannaolsson5GOPR0187-2
Some footage from Kandolhu Island in Maldives I haven’t shown you yet. I’m a little sad I wasn’t able to capture the manets in the water that glowed like stars in the evening. There weren’t that many so that’s why they didn’t show on photos. But it was still beautiful! My dream in Maldives for next visit is to visit an Island that has these manets all over the beach so when you walk in the sand your footsteps glow! :) Bucket list visit. They have this on Mudhdhoo Island ad Dusit Thani.

 

Lite bilder från Kandolhu Island i Maldiverna som jag inte visat för er än! Jag är lite ledsen att jag inte lyckades fånga maneterna i vattnet som lös i mörket som stjärnor på kvällarna. Dom var inte så många så därför lyckades jag inte få med dom. Men det var fortfarande jättefint! Min dröm för nästa besök i Maldiverna är att åka till någon ö som har såna maneter över hela stranden så hela stranden lyser upp och när du går så blir fotspåren lysande. Bucket list besök definitivt! Ett hotell som har det är Dusit Thani på Mudhdhoo Island.

It looks like this:
article-0-12726351000005DC-811_964x642

4 Responses to “Unseen Maldives snaps”

    • johannaolsson on

      Är det samma? Haha kollade nu och har inte fattat det. Har hört om mareld men har aldrig sett det i verkligheten. Är det lika mycket i Sverige då? Känns som att man borde hört talas om det mer då. Tack för infon ;)

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)