MENU
Alicante,Fashion,Outfits,Spain

my Favorite branded tee

13:51 | September 13, 2015

White3-JohannaOlsson White2-JohannaOlssonWhite1-JohannaOlssonwhite4-johannaolssonWhite7-JohannaOlsson
My favorite tank top this summer has been this one from Balmain. I actually like branded tees if you wear it with an otherwise plain outfit. And of course it should be with a brand you really like! Balmain is a really sexy and chic brand that I really like. And it’s also like the social media brand of today so it’s kind of suitable for bloggers and celebrities to be wearing. This tank top works great with jeans but it’s also dressy enough to be taken from day to night adding a skirt which is what I really like about it.

Min favorit topp denna sommaren har varit den här från Balmain. Jag gillar faktiskt brandade t-shirts om man matchar dom rätt. Och såklart ska det ju vara ett märke som man verkligen gillar också. Balmain tycker jag är ett väldigt sexigt och chict märke som jag personligen älskar. Sen är det ju också en av de absolut mest sedda märkena just nu på sociala medier så det är ganska passande för modebloggare och kändisar att synas i, haha. Denna toppen funkar i alla fall väldigt bra med jeans men är också enkel att ta från dag till natt genom att bära den med en kjol istället. Vilket är det jag gillar med den mest.

Top: BALMAIN
Shoes: MONIKA CHIANG
Jeans: CURRENT/ELLIOT
Sunglasses: SAINT LAURENT

4 Responses to “my Favorite branded tee”

 1. antonia on

  the top is wonderful, i completely understand you and oh yes balmain is one of my favorite brands. i think balmain jackets/blazer are the most amazing ever, i love how they fit. givechy is also pretty amazing. but i actually wanted to say that you look so incredible in this white pants. i dont know anyone that looks so flawless like you in white pants (we all know that white is normally not the most flattering color) <3

  Reply
  • johannaolsson on

   I know I love their blazers.. And leather jackets!! You think?? I think we all feel the same about ourselves in white pants. I think these make me look so much bigger. But thank you Antonia <3

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)