MENU
Fashion,Outfits

Wedding outfit

11:56 | August 31, 2015

JohannaOlsson-Wedding1 JOHANNAOLSSON-wedding2 JohannaOlsson-Wedding3johannaolsson-wedding4IMG_9581
Jag lyckades stjäla med mig Linn Hansson i några sekunder för att ta dessa bilder på mig och min outfit som jag hade på mig på bröllopet i vackra och underbara Skåne! Jag menar kolla bara denna utsikten? Så fint! Och ett stort grattis till Cissi som gifte sig och bröllopet var så magiskt fint. Jag grät jättemycket under alla tal som hölls av era nära och kära. Så fint! Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så hittade jag i alla fall den här fina klänningen från Designer Remix hängandes i min garderob och den var verkligen perfekt att ha. Det enda jag önskar är att jag hade haft tid att planera lite mer accessoarer som smycken etc.

I managed to steal lovely Linn Hansson for a few minutes to take these pictures of my outfit that I wore on the wedding at this stunning location. I mean how beautiful is the country side in Skåne? Amazing! And a big congratulations to Cissi who got married and the wedding was absolutely stunning! I cried so many times during the speeches by your family and friends. So beautiful! Any way like I mentioned earlier I found this dress by Designer Remix already in my closet and it was the perfect dress to wear. The only thing I regret is that I didn’t have the time to find the perfect accessories like jewelry etc.

19 Responses to “Wedding outfit”

  • johannaolsson on

   Tack sötis! Haha, eller hur. Det är så himla roligt och fint att få vara med på så man vill bara göra det själv!

   Reply
 1. emma on

  Vad har du gjort med din blogg????? västa man kan göra det är så jäkla tråkigt och jobbigt att läsa. Förstår att du kanske tjänar mer pengar på det här sättet men nej tack…. kommer inte alls läsa din blogg såhär

  Reply
  • johannaolsson on

   Vad tråkigt att du känner så. Tjänar absolut inte mer pengar på att ha den såhär. Vad är det som du tycker är så jobbigt och tråkigt?

   Reply
   • Bella on

    Jo men jag kan hålla med om att den blev jobbigare nu när man måste klicka in på varje artikel. Jag läser de ofta flera gånger pga bilderna och nu måste jag in på varje grej separat. Som bloggen var igår och dagarna innan var jättebra.

    Reply
    • johannaolsson on

     Ni vänjer er säkert :) Anledningen att jag ändrat är för att jag ska kunna göra längre inlägg utan att första sidan blir en meter lång. Och har även jobbat mer med mina kategorier så det ska bli enklare att bläddra i bloggen och läsa om det man vill och kanske välja bort det man inte är lika intresserad av :)

     Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)