MENU
Bangkok,Thailand,Travels

touch down Bangkok

5:00 | July 1, 2015

JOHANNA.OLSSON_Bangkok2015.3 JOHANNA.OLSSO_bankok2015.1JOHANNA.OLSSON_bangkok2015.4So basically the first thing I did in Bangkok was to visit the pool at LA VIE hotel. I do really enjoy a pool with some city views! Anyone else? Later on we went to visit as many stores as we could possibly go through in Siam. Of course I ended up at Chanel. Got those sneakers I have been wanting for a while now. I love to shop while I travel. It’s probably the two best things I know in the world combined. + food.

Så det absolut första jag gjorde i Bangkok var att besöka poolen på LA VIE hotel. Jag gillar verkligen en pool kombinerat med lite city views! Antar att jag inte är ensam om det? Bästa kombinationen! Senare så kollade vi igenom så många butiker vi kunde här i Siam innan de stängde. Jag hamnade såklart tillslut på Chanel. Köpte ett par sneakers som jag velat ha så länge. Jag älskar att shoppa medan jag reser. De två bästa sakerna jag vet kombinerat i ett, haha. + mat.

6 Responses to “touch down Bangkok”

 1. Sofia on

  Så snygg!! Härligt med lite stadsvy, det brukar jag också gilla att ha när jag är där, lite extra underbart att alla lyxhotell är så billiga!

  Reply
 2. antonia on

  wanna see a haul. show us everything you bought. i saw on snapchat the ton of bags in your hand haha, so curious what you bought. show us <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)