MENU
Fashion,Outfits

Black & White

21:48 | June 26, 2015

johannaolsson_outfits6 johannaolsson_outfits7 johannaolsson_outfits3 johannaolsson_outfits8johannaolsson_outfits2
Hello guys, I’m in such a bad mood today (I know, i know, it’s friday) But I’m having such bad luck with work and on top if it I feel like all I ever do is work. Basically everything in my life right now is giving me a headache and I can’t relax. Even when I’m at home not working and I want to relax I can’t because all I see is how much we need to renovate in the apartment and things that needs to be fixed. I love my work and I love renovating the apartment. But right now I’m just having so much bad luck with everything at the same time. Everywhere I look there seem to be a problem I need to fix. Really hope I will be able to relax and enjoy my vacation, even if I will be working while I’m there as well (don’t really know how though since the local post office failed to deliver my things on time. Kill. Me.) We are doing Bangkok moving on to Bali! Really looking forward to a lot of Spa and massage sessions..

Hej mina babes. Jag är på ett sånt riktigt dåligt humör idag (jag vet, jag vet det är fredag) men jag har haft sån himla otur med jobb på senaste och ovanpå allt så känns det som att allt i mitt liv är jobb för jag har otur med allt. Känns som att allt jag ska göra och gör bara ger mig huvudvärk och jag kan inte ens koppla av när jag är hemma för allt jag ser är hur mycket som behöver renoveras här hemma och saker som blivit fel som jag måste fixa. Jag älskar mitt jobb och jag älskar att renovera lägenheten. Men när allting bara blir fel och man har otur med precis allt så känns det inte så kul. Hoppas verkligen att jag kommer kunna njua av min semester på söndag. Även om jag kommer jobba där också (vet inte riktigt hur dock för postnord har slarvat bort mitt paket som jag behövde för att jobba där. Döda. Mig. Långsamt.) Vi ska i alla fall till Bangkok först och sen vidare till Bali! Ser verkligen fram emot en massa Spa och Massage sessioner..

I’m wearing:
Shirt: ZARA
Shorts: VINTAGE
Bag: 3.1 PHILLIP LIM
Shoes: GIUSEPPE ZANOTTI
Sunglasses: ILLESTEVA (back in stock)

3 Responses to “Black & White”

  1. M on

    Hej Johanna! Hade du inte kunnat tipsa om lite enkla men ändå stylish sommar-outfits? Snygga tishor, sandaler osv. Har helt tappat inspirationen efter allt regn! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)