MENU
Fashion,Shopping

Wish list

14:18 | June 24, 2015

johannaolsson_shoes
Here

Currently obsessing over these shoes! Shopbop is also having a promotion of 25% extra off all sale items with the code 25more. So I picked out some goodies before all the nice stuffs runs out. These beauties are not on sale though – sadly for me haha.

Älskar dessa skorna! Shopbop har en liten promotion nu med 25% extra rabatt på alla rea varor med koden 25more. Jag plockade ut massa fint innan alla bra saker tar slut haha. Hoppas att de hinner komma på fredag då jag åker iväg på söndag. Dessa skorna var inte på rean dock – tyvärr haha.

3 Responses to “Wish list”

 1. Sofie on

  Älskar din blogg! ❤️
  Tänkte bara du lovade ju att skriva ett inlägg om vad du lägger pengar på gällande ditt utseende typ. Vore verkligen så roligt om du gjorde det! :)

  Reply
 2. Natalie on

  Kan inte du göra ett inlägg där du skriver de fem (eller 10) “must have” plaggen när man ska på semester ? :)
  Älskar din stil!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)