MENU
Shopping,Sport

Gym Wishlist

17:44 | May 25, 2015

adidas
HERE // HERE // HERE // HERE

What I think looks the absolute best for gym is a pair of nice tights or yoga pants with a pair of colorful running shoes. I’m back to to running on the treadmill again and for that I need new hot running shoes. I have been working with Adidas and Intersport this month so I already got the third pair which are so comfy they made me want to look for more running shoes from Adidas. And I absolutely love the top two colorful selections that I found at Intersport. I could easily sport these shoes on an every day basis and not just at the gym.

Det som jag tycker är absolut finast att ha på sig på gymmet är ett par snygga tights eller yoga pants tillsammans med ett par färgglada träningsskor. Jag har börjat springa intervaller på löpbandet igen och då behöver jag lite nya snygga träningsskor. Jag har jobbat tillsammans med Adidas och Intersport den här månaden så jag har redan det tredje paret och dom är så himla sköna att jag var tvungen att kika efter mer skor från Adidas. Jag älskar verkligen de två översta alternativen som jag hittade hos Intersport. Hade lätt kunnat ha på mig dom en vanlig dag också och inte bara på gymmet.

One Response to “Gym Wishlist”

Leave a Reply

  • (will not be published)