MENU
Alicante,Travels

Pool day

7:26 | May 7, 2015

spain_bikini3 spain_bikini spain_bikini4
It’s nice adding some color every once in a while! Got this green bikini at oysho in Spain. Usually check their store for bikinis at great prices when I’m there. Something I have discovered though is that I’m always dissatisfied with my nail color while I’m on vacation. Back in Stockholm I’m not really found of red colors for nails but while I’m on vacation red is really the color that I want to wear – if I’m tanned. When I’m not tanned the best color according to me right now is black, or a dark plum color. Really need to remember to go with classic nice colors while I’m away, it really is the best.

Det är kul att addera lite färg ibland! Köpte den här gröna bikinin på oysho i Spanien. Jag brukar kolla in deras butik när jag är där och leta lite bikinis till billiga priser. Till någonting helt annat som jag tänkt på när jag är på semester är att jag alltid är missnöjd med min nagel färg. När jag är i Stockholm är jag inte speciellt förtjust i att ha röda färger på naglarna (i alla fall inte under vinter/vår) men när jag är på semester är det verkligen den enda färgen jag vill bära – när jag är brun. Är man lite blekare tycker jag det är snyggast just nu med svart, eller en mörkare plommon röd/lila nyans. Jag måste verkligen komma ihåg att göra naglarna i klassiska färger medan jag är bortrest. Det är verkligen snyggast. Nu har jag fått måla över min shellack färg 100 gånger haha.

18 Responses to “Pool day”

 1. Jessica on

  Hi Johanna
  I was wondering if you could tell me where you have got your breasts done. They look natural, which is what im going for! When I in the future have had my first baby and I am done breastfeeding I would like to get my breasts done, but of course I want the best surgeon for the job!
  XX Jessica

  Reply
  • johannaolsson on

   Hi Jessica,

   Thanks for your comment. I choose to not discuss this subject. Thank you so much for understanding!

   xx,
   J

   Reply
   • Sophie on

    Maybe she is pregnant :D That could be a reason why, they look so real – Just a thought ;) However you look great as always, Johanna :)

    Reply
 2. Sanna on

  Tänkte fråga exakt samma sak! Vad har du gjort med brösten?? :) de ser betysligt större ut än innan, snyggt! O snygg bikini!

  Reply
 3. hannah on

  Dina bröst ser jättesnygga och naturligt gjorda ut, verkligen wow! Snälla dela med dig vart och hos vem du gjort dem, det är svårt att hitta en bra kirurg numera så tror många skulle uppskatta din rekommendation :) kram H

  Reply
 4. Maja on

  Hej. Jag undrar bara om du har några vänner som du umgås med eller om du är mest för dig själv och din pojkvän?

  Reply
  • johannaolsson on

   Jo klart jag har det, men det är ingenting jag skriver om i min blogg detta är min business där jag delar med mig av outfits och jobb :) Kram!

   Reply
 5. Lina on

  Den bikinin du la upp på insta? Vart köper man den? Kolla på deras hemsida (jets) men de shippa endast till Australien :( jätte fin va den! Snälla svara :) kram

  Reply
 6. pimpong on

  Men orka bry sig om någon annans bröst, varför så nyfikna egentligen?
  Vad spelar det för roll…
  Du ser fantastisk ut, J. Färgen på bikinin är FAB!
  Och ditt jäkligt långa hår, DET kan vi prata om.

  Reply
  • johannaolsson on

   Tack så mycket pim! :) Ja men jag måste fan klippa det nu snart alltså.. Lite slitet. Men långt är det ;) Kram!

   Reply
 7. Sanna on

  “I choose not to discuss”
  vore de Äkta, skulle du kämpa för att få fram att de var äkta. Jag ser det som INTE sägs, its called, high IQ ;)

  Reply
  • pimpong on

   Hög IQ är att inse att ingen annan äger rätten någon annans kropp, min eller din.
   Hög IQ är att inte kräva besked eller bekräftelse om någon annans kropp.
   Hög IQ är att veta när man inkräktar och korsar en gräns, utan respekt.
   IQ är likställt med EQ
   Hög IQ är integritet.

   Reply
   • i on

    IQ o EQ är två helt olika saker. man behöver inte ha högt iq för att ha högt eq och vice versa. gör om gör rätt. och jag håller med om det angående brösten. vad är det svåra antingen säger man nej jag har inte opererat brösten eller så säger man ja det har jag. det bidrar bara till att skapa skeva ideal att folk ska gå o tänka jaha varför har hon så perfekta fasta bröst o inte jag, då är det bättre man vet den bittra sanningen

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)