MENU
Fashion,Outfits

cherry blossoms

19:03 | April 27, 2015

johannaeolsson1 IMG_9692 johannaeooutfits332joeocherrry
THIS LOCATION MUST be the most photographed in Stockholm right now. But me and Eric of course had to shoot it! Just wish I had the time to think more about my outfit before. Shoot this before heading to the airport for Spain where I am right now. Enjoying some shopping with my sister and my mom is making us Pina Coladas. Love!

DENNA PLATS MÅSTE vara den mest fotograferade i Stockholm just nu. Men jag och Eric var såklart tvungna att fotografera här! Önskar bara att jag hade haft tid att tänka ut en outfit som passade bättre. Fotade av detta snabbt innan vi åkte till flygplatsen och jag åkte till Spanien där jag är just nu. Njuter av shopping med min syster och min mamma gör Pina Coladas till oss. Love!

5 Responses to “cherry blossoms”

  1. Janina on

    Hej fina du! Måste bara fråga och hoppas på svar.. Har letat runt Sthlm överallt efter ditt läppstift Chanel chic 73 som utgått tydligen från sortimentet så undrar alltså vart du köper ditt/dina läppstift någonstans då och vad använder du annars på läpparna? Mvh Janina

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)