MENU
Fashion,Outfits

Gold sneakers

8:44 | April 26, 2015

johannaeooutfits johannaae IMG_9170PAIRED THIS ALL black outfit with a pair of gold sneakers the other day from Suprega that I styled in collaboration with Nilson shoes. Love these sneakers and get so many compliments when I wear ’em!

PARADE IHOP DENNA helsvarta outfiten med ett par sneakers i guld häromdagen från Suprega som jag stylade för Nilson shoes. Älskar dessa sneakersen och jag får så himla mycket komplimanger när jag bär dom!

Wearing:
Leather pants: DESIGNERS REMIX from MeandMet
Top: ZARA
Bag: LOUIS VUITTON
Sunglasses: VALLEY
Shoes: SUPREGA from Nilson shoes.

9 Responses to “Gold sneakers”

 1. Marie on

  Hej! Undrar varför bloggen blivit en outfit blog, du var mer personlig förr och hade lite videoklipp om makeup osv. har du medvetet ändrat upplägg/tema på bloggen?

  Reply
  • johannaolsson on

   Hej Marie! Var ju typ 3 år sedan jag postade make up video sist hehe. Ja jag ändrade medvetet men kommer komma mer sånt inom kort! Om du vill ha mer personligt följ mig på snapchat :) johannaeo heter jag där.

   Reply
   • Isabelle on

    Vore JÄTTE kul med lite mer personligt som videobloggar och liknande! Du är så classy som du är så det drar verkligen inte ner standarden :)

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)