MENU
Fashion,Outfits

Black and white

16:59 | April 20, 2015

johannaeo_blackandwhite_outfits4 johannaeo_blackandwhite_outfits3 johannaeo_blackandwhite_outfit1
johannaeo_blackandwhite_outfits6instablackandwhite
THESE LEATHER PANTS from Designs Remix that I got on MeandMet has become as serious fav of mine! Find myself wanting to wear them almost every day. And I also love wearing my hair this way ever since I had it styled this way by a Kevin Murphy stylist. It’s just regular curls but I just love them!

DESSA SKINNBYXORNA HAR från Designers Remix som jag hitta på MeandMet har verkligen blivit en klar favorit i min garderob! Jag känner att jag vill ha på mig dom i stort sätt varenda dag. Älskar även min frisyr just nu. Ända sedan jag fixa håret hos Sandra för Kevin Murphy har jag älskat ha fina lockar i håret!

Wearing:
Jewelry: LUVAJ
Watch: ROLEX
Bag; 3.1 PHILLIP LIM
T-shirt: RIVER ISLAND
Shoes: DVF
Sunlgasses: YSL
Pants: DESIGNERS REMIX

8 Responses to “Black and white”

 1. Julia on

  Alltid lika fina outfits. Hade du inte kunnat skriva lite mer om träning? Hur man äter osv för att komma i bäst form till sommaren? Kram

  Reply
  • johannaolsson on

   Ja det gör jag alltid :) Jag tycker det funkar jättebra. Är man noga med att smörja in sig med body lotion etc blir det inte fläckigt. Annars kan färgen “spricka” om man blir för torr. Händer mig ibland när jag inte smörjer in mig ordentligt.

   Reply
  • johannaolsson on

   Locktång. Har försökt använda min plattång eller STYLER som man ska kalla det men det är så sjukt svårt. Sen så fort jag testa locktång igen efter typ 3 år så undrar jag verkligen vad jag hållit på med i alla år.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)