MENU
Kandolhu Island,Maldives,Travels

Sunset cruise

10:56 | April 16, 2015

johannaeo_sunsetcruise_maldives3 Johannaeo_sunsetcruise_maldives4 johannaeo_sunsetcruise_maldives2johannaeo_sunsetcruise_maldives5ONE EVENING BEFORE the sunset we took a little cruise on this beautiful boat watching the sunset over Kandolhu Island. I can’t really decide when Maldives is the most beautiful, at day time, night time or that in-between part. But it’s always magical. If you’re wondering why I’m barefoot in basically every look I’m posting it’s because most Islands in Maldives has a really relaxed feel and a come as you are dress-code. The staff all address you by your first name and they make you feel like putting shoes on is really over doing it. Which is truly relaxing not having to think about what to wear. And on vacation it’s perfect! But I couldn’t do without my shoes for a long period of time.

EN KVÄLL PRECIS innan solnedgången så åkte vi ut på en liten runda med den här fantastiska båten och kollade på när solen gick ner över Kandolhu Island. Jag kan inte riktigt bestämma mig för när jag tycker att Maldiverna är som mest vackert, under dagen, på natten eller någonstans där i mellan. Men det är alltid helt magiskt. Om ni undrar varför jag är barfota på i stort sätt varenda bild är det för att de flesta öarna i Maldiverna har en väldigt relaxed dress-code. All personal tilltalar en vid första nan och dom får en att känna sig som hemma. Vilket verkligen är avkopplande när man är på semester att inte behöva tänka på vad man ska sätta på sig. Men jag skulle inte klara mig utan mina skor allt för länge!

6 Responses to “Sunset cruise”

Leave a Reply

  • (will not be published)