MENU
Kandolhu Island,Maldives,Travels

beach look

16:09 | April 15, 2015

johannaeo_fringe_maldivesjohannaeo_fringe4_maldivesjohannaeo_fringe2_maldivesjohannaeo_fringe3_maldivesjohannaeo_fringe5_maldives
HAVING LUNCH WITH drinks after a few hours at the beach at Kandolhu Island at this beautiful lounge/restaurant. The white decor works perfectly with the white sand and crystal clear water. This fringe cover-up is perfect for a more low-key lunch after the beach find it here (link). Paired it with my Stella McCartney sunglasses (and a Mojito.)

KÄKADE LUNCH OCH drack lite drinkar efter ett par timmar på stranden på Kandolhu Island på den här fantastiskt fina lunch-stället. Den vita inredningen passar perfekt till den vita stranden och det klara vattnet. Den här fransiga cover-up klänningen är perfekt för en mer “low-key” lunch efter ett par timmar på stranden, hitta den här (länk). Parade ihop den med ett par Stella Mccartney solglasögon (och en Mojito).

4 Responses to “beach look”

 1. L on

  Det ser ut att vara paradiset på jorden!

  Väldigt vackra bilder, men en liten tanke slog mig som har följt din blogg länge; har du gjort boobsen? :-p

  Reply
  • Linda on

   Jag har också följt din blogg i flera år och undrar samma sak. Funderar själv på det och det ser isåfall väldigt naturligt ut. Känslig fråga kanske men tacksam för svar

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)