MENU
Maldives,Six Senses,Travels

vacay mode

20:30 | April 11, 2015

IMG_4873THE VACAY MODE is on! Even if I’m working here as well it’s always great to be able to relax with some drinks by the pool afterwards. I am so ready for summer time in Europe guys! When I get back from Maldives my first trip will be to Spain, then Paris. Really wanna go to Santorini later on and Italy is my favorite so def wanna go there again this summer.

JAG KÄNNER MIN semester så mycket just nu. Även om det är lite jobb också så ska man inte sticka under stolen med att det blir en hel del drinkar och grejer vid poolen också. Jag är så sjukt taggad inför en ny sommar i Europa! När jag kommer tillbaka från Maldiverna blir mitt första stopp Spanien, sedan Paris. Vill verkligen till Santorini senare och Italien är min absoluta favorit så vill verkligen dit i sommar igen.

 

One Response to “vacay mode”

Leave a Reply

  • (will not be published)