MENU
Maldives,Six Senses,Travels

Six Senses Maldives

17:13 | April 10, 2015

johannaeo_maldives_sixsenses1johannaeo_maldives_sixsenses5 johannaeo_maldives_sixsenses3johannaeo_maldives_sixsensesjohannaeo_maldives_sixsenses4johannaeo_maldives_sixsenses6SOME SNAPS FROM six senses. Will write the full story of my experience of staying at this beautiful resort when I get back home. Right now I’m busy enjoying Maldives a bit more before we have to get back home. Me and Eric have taken so many beautiful pictures on this trip, but I mean how can you take an ugly photo in this place, right? If you want to look into going to Maldives and six senses (which you definitely should) you should have a look at The Luxe Nomad.

NÅGRA SNAPS FRÅN six senses. Kommer skriva om hela min upplevelse av att bo på detta fantastiskt fina resort efter att jag kommit hem. Just nu är jag upptagen med att njuta av Maldiverna ett litet tag till innan vi åker tillbaka hem igen. Jag och Eric har tagit så otroligt många fina bilder på denna resan. Men sen såklart – hur kan man ens ta en ful bild på det här stället? Om ni vill kika på att åka till Maldiverna och Six senses (vilket ni verkligen borde) så kolla in The Luxe Nomad.

8 Responses to “Six Senses Maldives”

Leave a Reply

  • (will not be published)