MENU
Personal

perfect spring jacket

17:05 | March 27, 2015

springcoat
1. Michael Kors coat, 2. Malene Birger coat, 3. Filippa K jacket
(press the numbers to get to the items)

TIME TO BUY a spring jacket guys! I love the Filippa K jacket that I’m wearing in this picture. Featured it here along with two other amazing coats I wouldn’t mind having in my wardrobe this season! The white coat from by Malene Birger is amazing!

HÖG TID ATT köpa sig en vår jacka hörni! Jag älskar den här Filippa K jackan som jag har på mig på bilden. Hade med den i detta lilla shopping kollaget tillsammans med två andra superfina kappor som jag inte hade haft någonting emot att ha på mig denna säsongen. Den vita kappan från Malene Birger är helt fantastisk!

4 Responses to “perfect spring jacket”

  1. Julia on

    Hej, när kommer inlägget om vilka skönhetsbehandlingar du gör? Tycker det är riktigt roligt när du skriver om sånt. Tack för en bra blogg :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)