MENU
Beauty,Hair

Kevin Murphy

17:24 | March 26, 2015

IMG_1962IMG_1983johannaemmaolsson-kevinmurphy2
LIKE I MENTIONED yesterday I had my hair styled last week by a Kevin Murphy stylist in collaboration with Kevin Murphy and I also got to try out their products.  The hairstyle she did on me lasted me 4 whole days! Normally I can never wear my hair down for more than 2 days after I have washed it. The secret behind it is their maxiwash, and it’s my favorite product from them so far because I really felt a huge difference. What it does is that it’s a shampoo you put in your hair before the actual shampoo that gets rid off all left over products you might have in your hair. I highly recommend it if you have a problem with that. It’s the green little fella in the last picture. Another thing I usually have a problem with when doing my hair is that after I have curled it I usually want to comb through my hair to separate the curls. But when I do that it tends to get a little more frizzy and sometimes I feel like I have destroyed my whole hairdo just because I have comb through it and it just looks disgusting. But trying this Kevin Murphy comb shown in the picture (which by the way could be the most good looking comb I have ever seen) it didn’t do that at all. It just separated the hair perfectly without adding frizz!

SOM JAG NÄMNDE i gårdagens inlägg så fick jag mitt hår stylat förra veckan av en Kevin Murphy stylist i samarbete med Kevin Murphy då jag fick prova deras produkter. Stylingen som hon gjorde på mitt hår varade mig i 4 hela dagar! Vanligtvis kan jag inte ha mitt hår nersläppt i mer än max två dagar efter att jag har tvättat det. Hemligheten bakom det är deras maxiwash som alltså är ett shampoo som du ska applicera innan ditt vanliga shampoo. Det är min absoluta favorit produkt av de som jag fick prova för jag kände verkligen skillnad. Jag rekommenderar det verkligen till er som har problem med att få håret rent eller att det snabbt blir smutsigt efter att ni tvättat det. Det är den gröna flaskan på bilden längst ner. En annan sak som jag brukar ha problem med är att efter att jag har lockat mitt hår så brukar jag vilja kamma igenom det för att separera lockarna lite grann. Men när jag gör det med min egna kam eller borste här hemma så brukar mitt hår bli lite flygigt. Ibland kan jag känna att jag förstört hela frisyren bara för att jag kammat igenom det för det tar bort hela stadgan i håret. Men när jag provade denna kammen (som för övrigt kan vara den snyggaste kammen jag har sett) så inträffade inte det alls. Den bara separerade håret utan att det blev flygigt. Perfekt!

5 Responses to “Kevin Murphy”

  • johannaolsson on

   Exakt! Det tvättar bort alla produkter som du inte får bort med vanligt shampoo. Vi fick tvätta mitt hår fyra gånger med det för jag hade så mycket gamla produkter efter typ färgning/torrshampoo/olja osv. Min frisör sa att hon fick tvätta 10 gånger innan det blev rent. Ditt hår blir verkligen helt genomtvättat (känns så strävt) men man ska inte vara rädd för det utan det försvinner sen när man tvättar det med vanligt shampoo/balsam/inspackning sen! Det hjälper såååå mycket mot fett hår.

   Reply
 1. sandra on

  Hej! Visst har ni hus utanför Alicante? Jag ska dit snart och undrar om du har tips på saker man kan göra, framförallt bra restauranger? kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)