MENU
Fashion,Outfits

Fashionista confession

16:11 | March 2, 2015

IMG_7998-Recovered
IMG_7973-RecoveredONE THING I probably get the most questions about is how I always manage to walk in sky-high heels. And the truth is that I don’t. At least not during winter season. A colorful pair of sneakers with a nice fur is a comfortable and fashionable look I wear a lot this time of year. This spring I have partnered up with Nilson shoes  where I will be showing you some of my favorites from their range. My first pick where these Air Max Thea shoes in this amazing color. Definitely a new favorite in my sneakers closet and a great way to start spring with if you still want to stick with a overall black and grey look and let the shoes do the talking. Get them here on Nilson shoes.

EN FRÅGA JAG får väldigt ofta är hur jag alltid kan gå omkring i högklackat. Och sanningen är att jag faktiskt inte gör det. Åtminstone inte under vintern. Ett par färgglada sneakers med en snygg päls är ett givet alternativ för mig när jag vill vara fashionable men samtidigt bekväm. Och något jag har på mig ofta såhär års. Denna våren har jag ett samarbete med Nilson shoes där jag ska få visa upp några av mina favoriter från deras utbud. Mitt första val var dessa rosa Air Max Thea’s. Definitivt en ny favorit bland mina färgglada sneakers! Också ett toppen sätt att starta vårkänslorna med då det fortfarande är rätt kallt och man kanske gärna fortfarande bär mycket svart och grått, då kan man låta dessa skorna do the talking. Ni hittar dom här på Nilson shoes.

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

6 Responses to “Fashionista confession”

Leave a Reply

  • (will not be published)