MENU
Fashion,Outfits

LXLS jacket

18:49 | February 24, 2015
JOHANNAEMMAOLSSON.3JOHANNAEMMAOLSSON.2

2 QUICK ONES of me in my LXLS “perfect leather jacket”. It’s not available in this color on the website but they can be made upon request! Love this jacket! Today I have been with my new partner in crime Sofia getting my make up done and then planning different things we will do here on the blog during 2015. But first up is that I need to shoot a new header! Finally. Then we went to an event for Marc Jacobs Beauty that will launch in Sweden at Sephora in May. I love their products and packaging is gorg!

2 SNABBA PÅ denna outfiten i min LXLS “perfect leather jacket”. Den finns inte på hemsidan i denna färgen som ni kanske sett men den går att få via förfrågning! Älskar denna jackan. Idag har jag spenderat dagen med min nya partner in crime Sofia, fått min make up gjord samt planerat saker vi ska göra här på bloggen under 2015. Men först ut blir att jag ska fota en ny header. Äntligen! Sen gick vi på ett event med Marc Jacobs Beauty som kommer lanseras i Sverige på Sephora i maj. Yay! Älskar deras produkter och paketeringen är så himla fin!

 

Lots of Love, J

Follow me on bloglovin

4 Responses to “LXLS jacket”

  1. Kajsa on

    Hej, sjukt snygga byxor.
    Förstår att dem är från AG. Vill du berätta vilken modell och storlek du har? Vet att de är ganska stora i storleken så är osäker på vilken storlek jag ska välja.. Tack!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)